Betaalmogelijkheden

Betalen. Waarschijnlijk het minst leuke onderdeel van uw bestelproces, maar gelukkig maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Hieronder staan alle betaalmethodes waar u gebruik van kan maken bij Douchezaak.nl. Dit zijn stuk voor stuk bekende betaalmethodes die werken via een beveiligde verbinding.

Betaalmogelijkheden bij Douchezaak.nl

Betalen met iDEAL
Betalen in 3 termijnen via In3
Betalen met PayPal
Betalen met Mister Cash
Betalen met Sofortbanking
Betalen door directe bankoverschrijving
Betalen via Rembours(+ €20)
Betalen met American Express
Betalen met Afterpay (+ 4%)
Betalen bij afhalen

Liever achteraf betalen?

AfterPay voert voor Douchezaak.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Of liever In 3 keer betalen met 0% rente?
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Het eerste deel betaal je meteen bij het bestellen van de producten, het tweede deel betaal je na een maand, het resterende bedrag moet worden voldaan na 2 maanden.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Webwinkelkeur